Close

Vårt Eventsenter

Trenger du et supert arrangementsted? Vi har et samarbeid med Funhouse i Dal

Where the fun begins!

Med over 100 flipperspill og andre klassiske arkadespill, og hjem til Terrorhouse escaperoom er Funhouse det perfekte stedet for selskaper og andre eventer av alle slag og for alle anledninger.

Sitt ned og slapp av eller utfordre deg selv og vennene dine på nye eller gamle spill av alle slag. I tillegg til spill har vi også unike muligheter med møte og konferanserom, og har egen scene som er perfekt for standup show, konserter, presentasjoner, diskotek med dansegulv og mye mer.

Vi har alt utstyr nødvendig for en perfekt teambuilding eller kick-off feiring under ett tak.

Funhouse og Terrorhouse er tilgjengelige for både store og små grupper. Vi har plass til opp til 120 gjester ++. Funhouse har et bredt utvalg av aktiviteter som vil gi dere en unik og uforglemmelig opplevelse for både gjester og venner, store som små.

Booking

Vi kan hjelpe deg å planlegge eventet. Klikk på bildene og les om hva vi kan tilby. Fyll ut forespørselsskjemet, ring oss på +47 45440386 eller skriv ned alle idéer og spørsmål du har om eventet og send til info@eventekspressen.no

Vi responderer raskt og sender forslag til spennende eventpakker med pristilbud.

Send forespørsel

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud eller ta direkte kontakt med en av våre dyktige prosjektledere på telefon +47 92279972.