Close

Utleie

Ideelt til : bryllup, firmaevent , teambuilding, bursdag, festival , markeder, messer, skoler/barnehager etc

Å bestille hos oss er veldig enkelt!

Du kan sjekke tilgjengelighet og bestille online 24 timer i døgnet med vårt brukervennlige bestillingssystem. Klikk på leieproduktet som du ønsker til ditt arrangement og sjekk tilghengeligheten i kalenderen. Når du er klar, klikker du på bestill time, så ordner vi resten.

Alternativt er vi her for deg 7 dager i uken; så ring oss på +47 45440386 eller send oss ​​en e-post på info@eventekspressen.no så kommer vi tilbake til deg så snart vi kan.

BBQ Ekspressen

Column Details

Norges fineste og uten tvil den mest praktiske grilltilhengeren leies ut. Dette er en som skaper oppmerksomhet og her kan du få mye omtale fordi den er så unik.

Mer informasjon
Rodeo Ekspressen

Mekanisk okse er en av de mest populære og morsomme aktivitetene for firmafester, spesielle arrangementer og feiringer. Den virkelige publikumsfavoritten! Dette er en seriøs utfordring, som tester din evne til å ri akkurat som cowboyene.

Mer informasjon
Øksekastinghenger

Det er det samme som dart, men med dødelige våpen. Kast økser med oss i et trygt morsomt og avslappende miljø. Vi vil lære deg hvordan du kaster, og introdusere deg for noen spennende øksekastingsspill.

Mer informasjon
Police Interceptor

Amarican Crown Victoria som bryllupsbil, eventer, og filminnspilling. Rett ut av drift fra USA og som du forventer, fullastet til American Cops-spesifikasjonen!

Mer informasjon
Party Telt

7×7 meter og stor nok til å romme scene, minisirkus eller brukes som aktivitetstelt.

Mer informasjon

Lydpakke

Lyd til fest? Når du trenger god kraftig lyd, Arrangement for inntil 80-100 personer.

Mer informasjon

Popcorn

Trenger du det lille ekstra til ditt arrangement er det alltid populært med popcorn.Nå har du sjansen til å tilby popcorn til ditt selskap eller event.

Mer informasjon
Slush/Margarita

Passer utmerket til arrangement eller private sammenkomster. Dette er noe som kan brukes i enhver anledning.

Mer informasjon
Sukkerspinn

Superflott og populær sukkerspinnmaskin til leie for eventer, barnebursdager og andre arrangementer. En kraftig profesjonell maskin!

Mer informasjon

Festival og arrangementspakke

Sukkerspinn+Slush+Popcorn

Alle tre for ditt arrangement.

Spar 20% dagleie, Spar 25% helgeleie